Leventliler yemeği (5 Mayıs 2010)

Derneğimizle iyi ilişkiler içinde bulunan Arnavutköylüler, Ataköylüler, Hisarüstü gibi diğer mahalle derneklerinin yöneticilerinin de katıldığı Leventliler yemeği, kendileri de Levent’li olan Demet ve İbrahim Kutluay’ın nefis Haliç manzaralı Latife Restoran’da gerçekleşti. Danışmanlarımız Prof. Güzin Kaya ve Doç.Dr.Haydar Karabey’e onursal üyelik beratı verildi.

Kent Konseyi Semineri (Mart 2009)

Üyelerimizin Kent Konseyi olgusuyla tanışmaları amacıyla gerçekleştirilen toplantı Yıldız Teknik Üniversitesi Hisar tesislerinde gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Uluslararası Belediyeler Birliği Türkiye temsilcisi Sn.Sadun Emrealp katıldı.

Levent’in baş mimarı Mimar Kemal Ahmet Aru ziyareti (2002)

Mahallemizin çarpık gelişmesine karşı alınabilecek önlemler konusunda aydınlanmak amacıyla Levent’in baş mimarı sayılan Kemal Ahmet Aru Nişantaşı’ndaki ofisinde ziyaret edildi. Planın yapılması aşamasında nelerin dikkate alındığını ilk ağızdan dinlemek ilginçti. Örneğin bahçe duvarlarının neden alçak olduğunu bu ziyarette öğrendik. Komşuların birbirlerinin evini görebilmelerinin, sadece görüntünün paylaşılması açısından değil, güvenliğin sağlanması açısından da önemli olduğunu anladık.

Piknik 2002

Piknik 2000